top of page

YOGA

15h

& Smärta

Yoga och smärta

15h

Vad är smärta, och hur hjälper yoga till? I klassisk yogafilosofi var ett centralt element att undvika smärta, men i senare icke dualistiska skolor var man mer intresserad av självkännedom, och livskvalitet i det verkliga livet. För att hjälpa sig själv eller sina elever från smärta kan man behöva kunskap från flera aspekter av människan. Det biologiska, psykologiska och sociala. Dessutom kan man tala om en fjärde dimension, som har med andlighet eller mening att göra. Ditt ansvar som yogalärare är begränsat, men yogan kan också vara kraftfull för att den verkar på alla dessa plan!

 

Under den här helgen för dig som redan undervisar yoga, kommer vi diskutera yogalärarens ansvar, roll och professionalism. Helgens ämnen är vetenskapen bakom smärta, psykologi och yogafilosofi. Vår metod är kroppskännedom. Målet är att kunna hjälpa oss själva och eleverna. Du kommer kunna gå hem med förslag på övningar, ett vidgat perspektiv, och ett professionellt förhållningssätt.

Lärare

Erik.jfif

Erik Myrberg

Kvalificerar till

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep tillgodoräknas du 15h (15 klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbildning och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual ingår.

Investering 

Investering: 5 000 kr (ink 25% moms) 

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

VT 2022

Tider: 

Mer information kommer snart

Plats: Göteborg

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

bottom of page