top of page

YOGA

20h

& Mental hälsa

Yoga och mental hälsa

20h

Under dessa dagar kommer ni att få fördjupa er i mental ohälsa och vad du som yogalärare kan hjälpa till med, vad du bör tänka på och vad du behöver ta hänsyn till.

De tillstånd som vi kommer beröra är vanliga i ett yogaklassrum då de är vanliga i samhället i stort; depression/nedstämdhet, ångest och stress.

Du kommer att få lära dig om hur de här tillstånden påverkar hjärna, nervsystem och kropp och hur yoga och meditation är en möjlig hjälp och kan vara en väg mot läkning. Undervisningen kommer framförallt att bestå av dagliga yogaklasser, genomgång av aktuell forskning på området, föreläsningar, övningar och diskussioner.

Lärare

Sophia H.jpg

Sophia Hasfjord

Kvalificerar till

Ökad trygghet för dig som yogalärare att ta emot elever som blivit rekommenderade till yoga av sin läkare.

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 20h (20h klassrumstimmar)på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbildning och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual ingår.

Investering 

Investering: 5 000 kr (ink 25% moms) 

Anmälning är bindande.  Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

HT 2022

Tider: 

Mer information kommer snart

Plats: Göteborg

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

bottom of page