thumbnail_Yin & kombo.jpg

YINYOGA

20h

& kombinationer online

Yinyoga & kombinationer online

20h

Under den här utbildningen presenteras olika tekniker att kombinera yinyogapraktik med, såsom akupressur, meditation, pranayam, yoga nidra, restorative flow och rörelsesekvenser. Vilka kombi-nationer kan vi göra med yinyoga, varför, och hur kan de ger näring till varandras syfte och prak-tik?

 

Du får lära dig att komponera klasser och sekvenser med flera inslag på ett smart och integrerat vis. Vi går igenom grunderna till akupressur, meditation, pranayam, restorative flow och yangrörel-ser och hur du pedagogiskt kan integrera dem i det du redan undervisar i dina yinyogaklasser.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

Kvalificerar till

Ta din undervisning och förmedling av yinyoga till nästa nivå.

20h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 20h (16h klasssrumstimmar & 4h egna studier) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

Yin yoga grundutbildning eller motsvarande.

Om du går utbildningen som en del av 300h-programmet krävs en 200h utbildning samt aktivt un-dervisande av yoga i minst 1 år. Om du är intresserad av grundutbildning för yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual samt onlinematerial via en onlineplattform ingår. Ingen obligatorisk littera-tur men du får litteraturtips vid anmälan.

Investering 

6000 kr ink 25% moms

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

17-18 maj

08.30-16.30

Plats:  Online - utbildningen sker live via zoom.us (du behöver skapa ett kostnadsfritt inlogg till zoom)

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.