thumbnail_Yin & kinesisk medicin.jpg

YINYOGA

30h

& Kinesisk medicin online

Yinyoga & Kinesisk medicin online

30h

I den här utbildningen får du introduktion till TCM (traditionell kinesisk medicin), yin & yang teori, meridiansystemet, organ och element och hur de kan användas som bas i yinyoga. Du får lära dig att använda elementen och tcm som en följsam naturlig förändring över året och hur och varför praktiken kan anpassa därefter. Utbildningen presenterar både hur du kan använda tankesättet och filosofin i yinyogaklasser men också med enskilda individer på en grundnivå.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

Kvalificerar till

Ta din undervisning och förmedling av yinyoga till nästa nivå.

30h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 30h (25h klasssrumstimmar & 5 h egna studier) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

Yin yoga grundutbildning eller motsvarande.

Om du går utbildningen som en del av 300h-programmet krävs en 200h utbildning samt aktivt un-dervisande av yoga i minst 1 år. Om du är intresserad av grundutbildning för yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual samt onlinematerial via en onlineplattform ingår. Ingen obligatorisk litteratur men du får litteraturtips vid anmälan.

Investering 

7000 kr ink 25% moms

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

29 -31 aug

08.30-16.30

Plats:  Online - utbildningen sker live via zoom.us (du behöver skapa ett kostnadsfritt inlogg till zoom)

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.