YINYOGA

30h

Påbyggnadsutbildning

Yinyoga påbyggnadsutbildning

30h

Har du undervisat yin yoga ett tag och skulle vilja utvecklas, eller rent av bara lära dig mer? Den här fördjupningen riktar sig till dig som längtar efter en djupare förståelse och upplevelse av yin yoga som praktik och som förhållande till livet. Kanske möter du frågor som ”var ska detta kännas” eller att deltagare att svårt att slappna av. Frågorna, funderingar och upplevelserna är oändliga. Kanske skulle du vilja finslipa din förmåga att förmedla en känsla, ett tema eller en kreativ sekvens? Vi dyker ner i diskussioner om hur vi förmedlar upplevelsen av yin och dess intention, vad den kan vara på mattan och vad som skulle kunna översättas till hur vi möter livet, vi diskuterar det som kan förklaras och det som inte kan det – och hur vi i förlängningen förklarar och presenterar det för deltagarna.

Vi praktiserar även beröringens kraft och olika aspekter av den när vi möter grupper likväl som individer, går djupare in i världen av kinesisk medicin, hur yin kan stötta rörelse och stillhet samt hur din egen personliga utveckling kan fördjupa din lärarroll.

Lärare

Flow_klasser_web-7.jpg

Johanna Alvin

Kvalificerar till

Ta din undervisning och förmedling av yinyoga till nästa nivå.

30h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 30h (18h klasssrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

Yin yoga grundutbildning eller motsvarande.

Om du går utbildningen som en del av 300h-programmet krävs en 200h utbildning samt aktivt undervisande av yoga i minst 1 år. Om du är intresserad av grundutbilning för yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

 specialutformat manual ingår.

Investering 

Investering: 6000 kr (ink 25% moms)

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2020:

Utbildningen innehåller enskilt förarbete som startar 7 sep och efterarbete som pågår till 8 nov.

7-9 okt 2020 kl 9-16 (lunch 60 min)

Plats FLOW Yogastudio, Göteborg - www.studioflow.se

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic hotellen. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

 Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv också några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.