top of page
thumbnail_Yin & fascia.jpg

YINYOGA

20h

& dess relation till fascia online

Yinyoga & dess relation till fascia online

20h

Att ge yogautövaren en djupare inblick i fascians olika egenskaper och hur de kan repre-senteras på olika sätt i våra kroppar och våra upplevelser. Utbildningen strävar också efter att bygga en djupare förståelse för hur du via yinyogans positioner påverkar kroppen, både strukturellt och i relation till nervsystemet. Vi tittar på delar av yinyogans grundfilosofi och ursprung i relation till det vi idag vet om fasciasystemet. Vad är fortfarande användbart och vad behöver vi uppdatera i vårt vetande, för att ge rätt information om yinyogans effekter?

En extra djup inblick i hypermobilitet/EDS. Hur och när är det lämpligt att använda oss av yin? Fördelar och nackdelar med tekniken.

 

Vi varvar teoretiska föreläsningar med diskussioner kring de olika positioner vi använder. Modifieringar när, hur och varför? Upplevelse kontra faktiskt förändring i kroppen. Hypermobilitet – diskussioner kring när och hur yin kan vara hjälpsamt och om det kan göra mer skada än nytta.

Lärare

Movement_center28.jpg

Liselotte Reivén

Kvalificerar till

Ta din undervisning och förmedling av yinyoga till nästa nivå.

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 20h (16 h klasssrumstimmar, 4 egna studier) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

Yin yoga grundutbildning eller motsvarande.

Om du går utbildningen som en del av 300h-programmet krävs en 200h utbildning samt aktivt undervisande av yoga i minst 1 år. Om du är intresserad av grundutbilning för yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

 specialutformat manual ingår samt onlinematerial via en onlineplattform ingår. En obligatorisk bok - info ges vid anmälan.

Investering 

Investering: 6000 kr (ink 25% moms)

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2022:

26-27 feb

08.30-16.30

Plats:

Online - utbildningen sker live via zoom.us (du behöver skapa ett kostnadsfritt inlogg till zoom)

Anmälan

 Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv också några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

bottom of page