Utveckla din yogalärarroll - fördjupningsvecka

Vi vet hur ensam man kan känna sig som yogalärare. Vill du spendera en vecka tillsammans med oss och andra kollegor för att utbyta erfarenheter och kunskap? Under veckan kommer ni få fördjupa er i sekvensering, tematisering och assistering. Förankra er egen personliga undervisningsstil och röst samt slipa er pedagogiska skicklighet. Ni kommer även få övningar och diskussioner kring förmedling av kunskap och att hålla space.

Vi kommer också diskutera yogaläraryrket som business och hur man kan få det att fungera på ett hållbart sätt. Varje dag finns också utrymme till din egen dagliga sadhana och möjlighet till stöttning och utveckling av den.

Du som önskar gå på FLOWs eller Millas klasser under veckan har möjlighet till det kostnadsfritt – i mån av plats och med förbokning.

Du som vill registrera utbildningen som continuing education hos Yoga Alliance kan göra det – 30 tim (25 tim på plats, minimun 5 tim egna studier).

 

Förkunskaper

Avslutad yogalärarutbildning

 

Dagar & Tider

Dag & Tid: juni 2020 (datum meddelas senare)
Plats: FLOW Yogastudio
Lärare: Milla Floryd & Johanna Alvin

 

Investering & Anmälan

Investering: 10 000 kr ink 25% moms (Betalats vid anmälan)

Litteratur: Du får en litteraturlista vid anmälan. Litteraturen ingår ej i utbildningspriset.


Anmälan: Fyll i formuläret här på sidan eller maila utbildning@studioflow.se märkt med ”Utveckla din yogalärarroll” i ämnesraden. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot läkarintyg - se mer under vår återbetalningspolicy.