Kärleksbrev kommer.
— Okänd

Kärleksbrev kommer.
— Okänd

Utbildningen är noga genomtänkt, planerad och strukturerad. Milla har en förmåga att se och lyssna in, att visa att hon respekterar och tror på sina elevers förmågor. Hon är autentisk, kunnig, tydlig, seriös och lekfull.
— Flying yoga

Förutom fantastiska och ödmjuka Johannas kunskap och kloka ord var det en fantastisk möjlighet att träffa andra yogalärare. Inte ofta vi kan diskutera erfarenheter och detaljer, få nya intryck som sätter avtryck hos en själv. Det är ett konstant arbete att lära sig assistera olika kroppar, bra att kunna plocka upp anteckningar när jag behöver stöd. Funderar faktiskt på att gå en gång till för med nya deltagare kommer det upp nya lärdomar och funderingar som bygger min erfarenhet som jag kan ge vidare.
— assistering för yogalärare

Johannas pedagogiska egenskaper och värmande närvaro gav mig en helt underbar ingång till Yin yogans värld. Sättet hon lägger upp utbildningen på genom att se till helheten gör att jag ett år senare fortfarande reflekterar över utbildningens innehåll. Särskilt kring det fina och viktiga budskapet om att varje lärare och elev är unik. Yoga är sannerligen magiskt och med Johannas enorma kompetens blir du guidad, till viss del utmanad, på en upptäcktsfärd in i Dig själv.
— yinyoga grundutbildning

Fyra dagars intensiva studier tillsammans med härliga kursare. Stämningen var tillåtande och trygg. Milla lyssnade in, guidade och pushade oss kärleksfullt i den riktning vi behövde gå. Redan första dagen fick vi planera och skapa en klass, vilket just när det presenterades kändes både svårt och tufft men som i efterhand visade sig vara nödvändig.
Ny dag, ny klass varvat med egen praktik, teori, mycket skratt och djupa seriösa samtal. Dessa dagar gav nya vänner och stärkt självförtroende i min lärarroll.
— Flying yoga

Kärleksbrev kommer.
— Okänd

Kärleksbrev kommer.
— Okänd