Take the leap 100h

Johanna Alvin och Milla Floryd bjuder in dig till en djupdykning i yogans förtrollade värld med 100 timmars studier för dig som vill fördjupa din egen yogapraktik.

De här 100 timmarna av fördjupningsstudier är utformade för att ge dig verktygen att lära känna din egen kropp och ditt eget utövande. Förutom asanapraktik, pranayam och meditation kommer utbildningen öka ditt kunnande inom yogafilosofi, kroppens uppbyggnad, energi-anatomi (chakrasystem, meridianer, upplevelsebaserade rörelsetekniker) och ceremonier.

Vi varvar teori, praktik och diskussioner för att presentera olika perspektiv på vad som är yoga - och för vem. Hur får det plats i vardagen och livet och på vilket sätt? Du får kunskap och verktyg som stöttar dig på vägen i din egen dagliga sadhana mellan träffarna och som förankrar eller förnyar det du redan har inom dig.

Det är vårt mål är att ge dig en stabil grund att utgå ifrån och en trygg inre upplevelse av vad yoga är och betyder för dig. Vi finns med dig under hela resans gång och i den gemensamma gruppen på plats och online finns mycket stöttning och pepp att hämta.

Om du väljer att fortsätta med 100 timmar till kan du - efter dina genomförda och godkända 200 timmar registrera dig som yogalärare hos Yoga Alliance om du önskar.

 

Förkunskaper & Innehåll

Förkunskaper:
De här 100 timmarna är för dig som är nyfiken på att lära dig mer om yoga. Vill du resa vidare är det en god grund att ha yogat regelbundet ungefär ett år innan starten.

Yogastilar som berörs: anusara, hatha, vinyasa, restorative, yin.
Under utbildningen ingår ett sex månaders medlemskap på yogobe.com som vi aktivt använder oss av.

 

Dagar & Tider

29 november-1 december 2019
3-5 januari 2020
7-9 februari 2020
6-8 mars 2020
17-19 april 2020

Tider: Fre kl 14-19.30. Lör 8-18. Sön 8-17

Obligatorisk kurslitteratur: Mallinson & Singleton (2017) Roots of Yoga
Du kommer även få material under utbildningens gång. Litteratur ingår ej i utbildningsavgiften.

Gästlärare: Tova Olsson, Clara Dymén, Eleonore Stenqvist Wesén.

Plats: FLOW Yogastudio - www.studioflow.se

 

Investering & Anmälan

Investering: 23 000 kr (ink 25% moms)

Anmälningsavgiften är 5000 kr och återbetalas ej. Betalning sker via faktura vid anmälan. Resterande belopp ska vara betalt senast två månader innan utbildningsstart. Övrig återbetalning sker endast mot läkarintyg. Se mer under vår återbetalningspolicy.

Anmälan: Fyll i formuläret här på hemsidan eller maila ditt namn, adress och ev faktureringsuppgifter till utbildning@studioflow.se. Skriv också några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic Europa vid centralstationen. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta utbildning@studioflow.se för rabattkod.