TAKE THE LEAP

200h

Grundutbildning yogalärare

Logo-RYS-200-300-YogaAlliance-Wht-1.png

Take the leap, grundutbildning yogalärare

200h

Skulle du vilja fördjupa din egen yogapraktik? Kanske med tiden också dela med dig till andra? En 200h yogalärarutbildning är en djupdykning in i yogans värld och in i din egen. Den förtjänar tid och respekt för utveckling och transformation. Därför tar vi nästan ett helt år på oss för denna resa. Utbildningen är utformad för att ge dig verktygen att lära känna din egen kropp och ditt eget utövande. Förutom asanapraktik, pranayam och meditation kommer utbildningen öka ditt kunnande inom yogafilosofi, kroppens uppbyggnad och anatomi i relation till yoga och olika individer, energi-anatomi (chakrasystem, meridianer, upplevelsebaserade rörelsetekniker) och ceremonier. Du kommer gräva i pedagogik för att leta efter dina unika röst som lärare, diskutera rollen som lärare idag och vad den innebär. Företagande, etik och hur “marknaden” ser ut för yogalärare kommer också att beröras.

Vi varvar teori, praktik och diskussioner för att presentera olika perspektiv på vad som är yoga - och för vem. Hur får det plats i vardagen och livet och på vilket sätt? Du får kunskap och verktyg som stöttar dig på vägen i din egen dagliga sadhana mellan träffarna och som förankrar eller förnyar det du redan har inom dig. Vi utbildar dig till vinyasa yogalärare men berör även andra yogastilar som: anusara, hatha, embodied flow, restorative och yin. 

Du kommer att både teoretiskt och praktiskt få ta dig an pedagogik, verbalisering, sekvensering, tematisering, assistering och undervisning. Din egen praktik, fysiska och spirituella, kommer att utmanas både innan och under utbildningen.

Inför utbildningen får du litteraturlista som ska läsas både i förväg och under tiden, både på engelska och svenska. Du kommer även få hemuppgifter mellan träffarna. Vid första tillfället får du en utbildningsmanual. Det är vårt mål är att ge dig en stabil grund att utgå ifrån och en trygg inre upplevelse av vad yoga är för dig och hur du vill dela det med din omvärld. Vi finns med dig under hela resans gång och i den gemensamma gruppen på plats och online finns mycket stöttning och pepp att hämta. 

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Porträttbild,_Tova.JPG

Tova Olsson

thumbnail_mariell närbild (1).jpg

Marielle Ehlin

Kvalificerar till

Efter genomförd och godkänd utbildning blir du behörig att arbeta som professionell yogalärare. Du som önskar kan registrera dig som 200h RYT hos Yoga Alliance.

Förkunskaper 

Minst ett års aktivt utövande av yoga. Är du osäker på vad som räknas som aktivt utövande Kontakta oss gärna!

Obligatorisk kurslitteratur

Kurslitteratur ingår ej i utbildningspriset. Lista på kurslitteratur erhålls via mail vid anmälan.

Specialutformad manual ingår.

Under utbildningen ingår ett sex månaders medlemskap på yogobe.com som vi aktivt använder oss av.

Investering 

Investering: 38 000 kr (ink 25% moms) 
Anmälning är bindande.  Anmälningsavgiften är 5000 kr och återbetalas ej. Betalning sker via faktura vid anmälan. Resterande belopp ska vara betalt senast två månader innan utbildningsstart. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy här. 

Tider, datum och plats

2022:

Februari 11-13

Mars 11-13

April 8-10

Maj 6-8

Juni 9-12

Augusti 11-14

September 9-11

Oktober 14-16

November 17-20

Tider: 

Torsdagar, fredagar, lördagar 08.30-18.00

Söndagar 08.30-17.00

Plats: TBA

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv också några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.