SEKVENSERING

39h

Med syfte

Sekvensering med syfte

39h

Vill du utveckla din förmåga att sekvensera vinyasaklasser? Sekvensera med syfte och förmedla genomtänkta rörelser och tekniker? På den här utbildningen får du lära dig om traditionell kinesisk medicin (TCM), dess element, meridianer och organ och hur du kan integrera det tankesättet och filosofi i yogaflöden.

Du får lära dig att bygga relevanta sekvenser utefter respektive element och öva din förmåga att förmedla dem på ett pedagogiskt vis. Du kommer både undervisas och undervisa andra på plats.

Att praktisera på olika sätt utifrån elementet och tiden på året är ett sätt för människan att följa naturen och dess naturliga cykler mer. Ett sätt att stötta vår hälsa utifrån den ständiga föränderlighet som är meningen, istället för att följa samma rutin året om trots att det runt oss, såsom temperatur, ljus och mörker och så vidare förändras.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

Kvalificerar till

Skapa genomtänkta vinyasasekvenser utifrån TCM.

39h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en obligatorisk del av 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 39h (34h klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbilding och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Kurslitteratur ingår ej i utbildningspriset. Lista på kurslitteratur erhålls vid anmälan.

Investering 

Investering: 10 000 kr (ink 25% moms)

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

Utbildningen ges i slutet av augusti eller i september 2021

Tider: Mer information kommer snart

Plats:  Göteborg 

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic hotellen. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Anmälan öppnar februari 2021.

Har du några frågor till oss om utbildningen kontakta oss gärna!