RESTORATIVE YOGA

59h

Och nervsystemet

Restorative yoga och nervsystemet

59h

Restoratve yoga är en djupavslappnande yogaform som stimulerar det parasympatiska nervsystemet vilket ger kroppen möjlighet att omdirigera vår energi till att påbörja läkning.

Under den här utbildningen, som är obligatorisk i 300h timmars programmet Diving Deep, så får du lära dig om hjärnans anatomi. Hur vi genom sinnesnärvarande träning så som yoga och meditation kan öva oss i att vara mindre reaktiva och instinktiva och mer eftertänksamt närvarande i vårt agerande.

Vårt nervsystem och signalerna från hjärnan till kroppen/ från kroppen till hjärnan väldigt delaktigt i vår hälsa. Det påverkar vårt humör, vårt immunsystem, vår förmåga att hantera vardagens kaos när det uppstår och vår tillgång till möjlighet att läka och hela.

Vi kommer att samtala om, undersöka, uppleva och öva i att undervisa potentialen i att reglera nervsystemet med restorative yoga.

Du kommer också att få utveckla din skicklighet i att använda props och hur du kan skapa stöttning för olika kroppar i olika stadier av livet.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

20191029_085725.jpg

Clara Dymén

Svartvit_Närmare.jpeg

Helena Wasling

Kvalificerar till

Grundläggande kunskap om vårt nervsystem. Praktiskt kunnande om undervisning och förmedling av restorative yoga.

59h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en obligatorisk del av 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 59h (55h klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbilding och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual ingår.

Investering 

Investering: 15 000 kr (ink 25% moms)

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

23-29 januari

Tider: Mer information kommer snart

Plats:  Göteborg 

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic hotellen. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.