top of page

PEDAGOGIK

& assistering

Pedagogik & assistering
 

Går det att undervisa på ett sätt som passar alla? Under den här workshophelgen kommer du få utrymme, och guidning i, vad du vill förmedla och vem du vill vara som yogalärare.

 

Att undervisa är en övning och något som är ständigt i process och förädling. Med pedagogiska knep, viljan att möta människor där de är samt utvärdering av sin egen undervisning är det möjligt att skapa en undervisningsmiljö där deltagaren litar på sin egen inre förmåga. En miljö där deltagaren får vara i sin kropp och upplevelse utefter egna förutsättningar.

 

Den här helgen är för dig som vill omsätta alla dina kunskaper du samlat på dig till praktisk undervisning på ett inkluderande sätt. Vi undervisar varandra och ger varandra feedback. Helgen genomsyras också av diskussioner kring vad pedagogik är och för vem, hur du kan undervisa på olika sätt, vad som påverkar deltagarens upplevelse, hur du möter olika behov och nivåer. Vi kikar även på hur du avgör tidsdisponering, tempo, röstdynamik, språk- och ordval och kreativ återanvändning av tema och sekvenser.

 

Vi ägnar större delen av söndagen till hands on assisteringar, samtal kring andra typer av assisteringar och Helena berättar om vad som händer i hjärnan vid beröring, vilka känslor som kan uppstå och hur du blir skicklig på beröring i en yogakontext.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Svartvit_Närmare.jpeg

Helena Backlund Wasling

Kvalificerar till

Ökat självförtroende och pedagogisk skicklighet som yogalärare.

Förkunskaper 

200h grundutbilding. Har du annan yogalärarutbildning, kontakta oss gärna för att stämma av om denna workshophelg passar dig. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Ingen obligatorisk litteratur. 

Investering 

2500 kr (ink 6% moms). Boka tidigt rabatt 1990 kr (ink 6% moms) vid bokning senast 31 maj. Sista anmälningsdag är 3 juli.

Anmälan är bindande men plats kan överlåtas på egen hand till lärare som uppfyller förkunskaperna. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2022

13-14 aug kl 10-16 både lör och sön. 

Plats:  Pilates Complete, Göteborg

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

bottom of page