Din egen röst - att undervisa från hjärtat

Den här kursen ger dig guidning i att hitta dina egna ord och göra dem till ditt budskap. Den vänder sig till dig som är ny yogalärare och vill ha lite verktyg på vägen och/eller sig som vilat som lärare ett tag och vill få ny inspiration till att utforska din egen insida för att guida deltagarna på mattan med din egen genuina och personliga lärarstil. Din egen autentiska röst. Eller är det kanske helt enkelt så att du är aktiv yogalärare och människa som är sugen på reflektion och utveckling.

Lärare: Johanna Alvin

Läs mer om kursen och köp den här

 

Utvärdering för yogalärare

Känns det ibland som att du har fastnat i ditt undervisande? Att du säger samma sak om och om igen? Att du gör samma flöden om och om igen? Rör dig på samma sätt? Assisterar på samma sätt? Eller inte alls? Är du ny som lärare eller känner att du har låg energi och inspiration? Har du fått verktygen men vet inte riktigt hur du ska använda dem? Yoga är en livslång praktik både som utövare och lärare och det fina är att det är en ständig process. Nya perspektiv att upptäcka och att allt är föränderligt är en tillgång. Utveckling kan vara att röra sig framåt en det kan också vara att stanna upp, begrunda och bearbeta. Detta är en unik möjlighet för dig som är redo för konstruktiv feedback för att lyfta dig själv som utövare, som lärare och hur du förmedlar en upplevelse till dina deltagare på klassen.

I det här utvärderingsprogrammet online får du möjlighet att utveckla din pedagogiska lärarroll och förankra mer känsla i ditt undervisande. Att det förmodligen kommer berika livet utanför mattan är bara en bonus. 

Lärare: Johanna Alvin

Läs mer om kursen och köp den här

 

Yogalärarsamtal

Det är här för dig som vill ha tips, bolla idéer, struktur och förhållningssätt till hur du kan lägga upp exempelvis klasser, workshops. Kanske har du något gällande pedagogik, tema, språk, hur du ska förmedla ett innehåll som du vill diskutera. Det mesta som har med dig i rollen som yogalärare att göra. Svårare än så är det inte.

Lärare: Johanna Alvin

Läs mer om samtalet och köp det här

 

Yoga & Skrivande

Detta är en onlinemånad för dig som gillar att reflektera, fundera och skriva. Som gillar att utforska din insida genom både rörelse och stillhet. Som gillar att ha en stöttande struktur att luta dig mot i din egen väg. Och ett diskussionsforum för möjlighet att möta andra i samma reflektion - om du vill.

För varje vecka under månaden får du en inspelad yogasekvens eller meditation och ett specifikt tema. I filmen introduceras du till temat och någon form av praktik kopplat till det. Yogasekvensen är mjuka rörelser, ofta nära golvet och är i allmän mening inte fysiskt utmanande. Den praktiska delen är 15-20 min. Efter det får du ett varierat antal reflektionsfrågor kopplade till temat för ditt egna skrivandes skull. Till varje tema får du också en övergripande skrivuppgift som du utför i egen takt.

Lärare: Johanna Alvin

Läs mer om kursen och köp den här

 

Sekvensering för yogalärare

Fördjupa din roll som lärare, finslipa din pedagogik och lär dig konsten att sekvensera. 

Du vet när du ska äta buffé och tittar på vad som hamnar på tallriken – en salig röra av ananas, sill och makaroner – eller bara sojanuggets och inget annat! De tallrikarna representerar ogenomtänkta sekvenser. Så får du tvärs över buffén syn på en välkomponerad tallrik, en grandios representation av kostcirkeln – så vill du servera din yoga.

Den här kursen hjälper dig med det. Den hjälper dig att navigera genom en djungel av asanas av olika smaker och hjälper dig att hitta din personliga krydda och hur den kommer ge din yoga en djupare mening. Oavsett om du skapar sekvenser för dig själv eller för undervisning. 

Text hämtad från yogobe.com där kursen finns.

Lärare: Milla Floryd

Läs mer om kursen och köp den här

 
 
Flow_klasser_web-15.jpg
Flow_klasser_web-38.jpg
Flow_klasser_web-290.jpg