top of page

Mariell Ehlin

Mariell Ehlin.png

Mariell är i grunden utbildad grafisk formgivare och har spenderat en stor del av sitt liv i USA. Under sina år i Amerika upptäckte hon inte bara glädjen till design utan även kärleken till yogan. Intresset för yoga har fortsatt att växa genom åren och blivit till en allt större del av hennes liv. Sedan sin första yogalärarutbildning 2004, har Mariell hunnit utbilda sig inom flera olika yogaformer och undervisar klasser i Vinyasa, Hatha, Yin yoga samt Pranayama. 

Mariells grund ligger i Bikram och Ashtanga yogans tradition. Hennes klasser är kända för att vara dynamiska, kreativa och lekfulla och förmedlas med innerlighet och närvaro. De har alla lugnande, stärkande och harmoniska effekter på kroppen och sinnet. En klass med Mariell ger definitivt mersmak.

Intresset att fördjupa sig i klassisk pranayama kom efter ett samarbete med Yogayamas utbildningsteam 2016 då hon blev introducerad till Kaivalyadham traditionen. Detta ledde till en längtan att fördjupa sin egen pranayama praktik. Hon har studerat med Sudhir Tiwari, och hos Sarah Granström vars lärare sedan många år tillbaka är O.P Tiwari, Sudhirs far.

Mariells största inspirationskällor är sina lärare vid Laughing Lotus studio i New York, Sarah Powers, och Shiva Rea.

Mariells hemsida:

www.yogiflow.se

bottom of page