Vi som undervisar.
 

 
Johanna_Milla_Flow_web-49.jpg

MILLA FLORYD

Milla Floryd är ärlig och ren i sin yogaundervisning. Hon är en lugn, trygg och välutbildad yogalärare med mängder av kunskap. Hon tycker om att använda kroppen som väg till sinnet; Att genom medvetenhet landa i den fysiska varelsen och på så vis finna ett skärpt fokus som stillar tanken och skapar plats för ett djupare och lugnare andetag.

Milla baserar sin undervisning på anatomisk kunskap och egna erfarenheten av att ha använt sin kropp som arbetsverktyg i sitt yrke som luftakrobat och performanceartist.

Hon inspireras av livet omkring oss, årstiders växlingar, dagens och natten. Milla har ett utvecklat språk i sina verbala coachning och är en tydlig och pedagogisk lärare och guide.

Du kan ta klass med Milla i vinyasa, restorative och flying på yogobe.com

Milla och Johanna är ansvariga för FLOW Yoga School.

ANJA BERGH är lärare i Embodied flow på utvalda Take the leap.

ERIK MYRBERG är lärare i anatomi på utvalda Free the Knowledge.

Johanna_Milla_Flow_web-6.jpg

JOHANNA ALVIN

Johanna är idrottsläraren som blev yogalärare. Hon brinner lika mycket för rörelse som stillhet och värdesätter dem båda högt – likväl som allt däremellan. 

För Johanna handlar yoga främst om vad som händer inombords, mentalt, i själen och i hjärtat. Klasserna är en möjlighet att känna, utmana och landa på samma gång. Yogan har funnits med sedan tonåren men blev den viktigaste förankringen i vardagen efter en utmattning. Och är det fortfarande.

Johanna driver FLOW Yogastudio i Göteborg, där hon håller utbildningar, klasser, föreläsningar och workshops. Du hittar henne även på event och på företag.

Du kan ta klass med Johannai yin, vinyasa, meditation och lyssna på pedagogiska tips på yogobe.com.

Johanna och Milla är ansvariga för FLOW Yoga School.

SIMON KROHN är lärare i filosofi på utvalda Take the leap.

LISELOTTE REIVÈN är lärare i fascia på Yinyoga grundutbilding.