Image by Joyce McCown

Funktionell

20h

anatomi

Funktionell anatomi 

20h

Vill du veta mer om hur allt hänger ihop? Vad skelettdelar heter, hur leder rör sig och vad muskler kan och inte kan göra?

Under den här intensiva fördjupningen kommer du få en övergripande introduktion till skelettstruktur, leder, ligament och senor. Du kommer lära dig benämningar på kroppsorientering och rörelseriktningar. Vi kommer att prata om stabiliseringsmuskulatur, rörelsemuskulatur och hur det relaterar till yoga. Du kommer att få studera och förmedla musklers namn, ursprung, fäste och funktion. 

Genom att lära dig om kroppens struktur och öka din kunskap om rörelsefunktion är det lättare att förstå dysfunktion. Det här är en teoretisk fördjupning för dig som är yogalärare eller har praktiserat yoga under lång tid.  Du förväntas att göra hemuppgifter på kvällstid under helgen och aktivt delta i undervisningen. 

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

Kvalificerar till

Fördjupad kännedom om kroppens led och skelettsystem. Praktisk kunskap om utvalda muskler och dess funktion.

20h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i kursen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 20h (17h klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

Mångårig erfarenhet  av yogapraktik. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual ingår.

Investering 

Investering: 4 000 kr (ink 25% moms) Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

28-30 maj

Tider: 

Fredag: 16.00-20.00

Lördag: 9.00-17.30 

Söndag: 9.00-16.00

Plats: TBA, Göteborg

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic Europa i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.