YOGALÄRARE

35h

Fördjupningsutbildning

Fördjupningsutbildning för yogalärare

35h

Med anledning av Covid-19 erbjuds denna utbildning online 2020 med två olika alternativ – se nedan. Den erbjuds årligen annars på plats - fristående, eller som en obligatorisk del i vårt 300h-program.

 

Innehåll (onlineutbildning 28h YACEP):

Under den här utbildningen kommer du få utrymme och guidning i att landa i vad du vill förmedla och vem du vill vara som yogalärare. Det är lätt att svepas med i ”vad alla andra gör” utan att stanna upp och reflektera över sin egen väg och längs vilken stig en vill guida andra. Här kommer du få de resurser som behövs för att förankra din egen personliga undervisningsstil och röst samt slipa din pedagogiska skicklighet.

 

Det kommer även att vara övningar och diskussioner kring förmedling av kunskap och att hålla space. Vi kommer diskutera yogaläraryrket som business och hur man kan få det att fungera på ett hållbart sätt utifrån ekonomi, tid och energi. Vad behöver du tex förhålla dig till som företagare i yogabranschen? Du får göra verksamhetsplan på dags- vecko- månads- och årsbasis. Vi diskuterar vikten av en egen daglig sadhana och hur den speglar ens verksamhet eller undervisning. Du får även erfarenhetsutbyte med andra kollegor under livesamtal och gruppövningar.

 

Utbildningen består av hemuppgifter/övningar, inspelade föreläsningar, liveklasser och livesamtal på utsatta tider samt textmaterial via onlineplattformen.

 

Innehåll (som en del i 300h-programmet – 35h):

Allt ovan samt:

Utbildningen består vanligtvis av undervisning på plats där alla undervisar varandra och får feedback, både av gruppen och individuellt av lärare. I den här varianten kommer du filma en klass som du undervisar, skicka den till oss, och få skriftlig feedback tillbaka. Dessutom diskuterar vi mer ingående vikten av en egen daglig sadhana och ger personlig feedback som stöttning och utveckling av den. Detta sker via onlinesamtal på bokad tid och genomförs efter 26 juni men senast 31 august

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

Kvalificerar till

Ökat självförtroende som yogalärare och småskalig företagare. Du som går onlineutbildningen erhåller ett diplom efter genomförd och godkänd utbildning

28h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en obligatorisk del av 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 35h (32h klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbilding och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

The Four Desires – Rod Stryker. Obligatorisk uppgift utgår från boken.

Kurslitteratur ingår ej i utbildningspriset. 

Tillgång till materialplattform online ingår.

Investering 

28h YACEP – 7000 kr ink 25% moms

35h Diving deep 300h-program – 9000 kr ink 25% moms.

Du som går denna obligatoriska modul i 300h-programmet har 20% rabatt (förutsatt att du går de 4 obligatoriska modulerna inom 4 år) Detta är specialpriser som gäller 2020.

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Just nu erbjuder vi en communityplats!

Nu kan du nominera någon som du tycker förtjänar att få fördjupning för yogalärare-utbildningen i gåva från oss. Läs mer om våra communityplatser här. 

Skriv till oss  vem du vill nominera till Communityplatsen och varför, samt hur vi kan komma i kontakt med personen du valt. 

Tider, datum och plats

2020:

22-26 juni

Tider:

09.00-10.30: Yogaklass i någon form med Johanna eller Milla (live, spelas också in om du inte kan medverka live)

10.45-12.00: Föreläsning / diskussion / Q&A med Johanna och/eller Milla

(live, spelas också in)

13.00-16.30: Eget arbete, grupparbete, diskussioner i par online där ni ringer varandra.

Onsdag eftermiddag genomförs samtal deltagare emellan, övriga em kan du disponera tiden och uppgifter som du vill. Uppgifter kommer ändå redovisas för varandra. Kan du inte medverka live finns inspelning tillgänglig att titta på i efterhand. Samtligt material i text, video, ljud på plattformen finns tillgängligt för alla i obegränsad tid.

Plats:

Online (du behöver skapa ett kostnadsfritt zoom-konto för att medverka)

Du får tillgång till materialet på onlineplattformen 22 juni.

Anmälan

Vill du endast köpa onlinekursen?

Vill du gå utbildningen som en del i 300h-programmet Diving Deep?

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.