PEDAGOGIK

35h

Lärarrollen & Företagande

Pedagogik, lärarrollen & företagande

35h

Under den här utbildningen kommer du få utrymme och guidning i att landa i vad du vill förmedla och vem du vill vara som yogalärare. Det är lätt att svepas med i ”vad alla andra gör” utan att stanna upp och reflektera över sin egen väg och längs vilken stig en vill guida andra. Här kommer du få de resurser som behövs för att förankra din egen personliga undervisningsstil och röst samt slipa din pedagogiska skicklighet.

 

Det kommer även att vara övningar och diskussioner kring förmedling av kunskap och att hålla space. Vi kommer diskutera yogaläraryrket som business och hur man kan få det att fungera på ett hållbart sätt utifrån ekonomi, tid och energi. Vad behöver du tex förhålla dig till som företagare i yogabranschen? Du får göra verksamhetsplan på dags- vecko- månads- och årsbasis. Vi diskuterar vikten av en egen daglig sadhana och hur den speglar ens verksamhet eller undervisning. Du får även erfarenhetsutbyte med andra kollegor under livesamtal och gruppövningar.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

Kvalificerar till

Ökat självförtroende som yogalärare och småskalig företagare. Efter genomförd och godkänd utbildning erhåller du 35h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en obligatorisk del av 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 35h (32h klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbilding och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

The Four Desires – Rod Stryker. Obligatorisk uppgift utgår från boken.

Kurslitteratur ingår ej i utbildningspriset. 

Tillgång till materialplattform online ingår.

Investering 

35h YACEP – 10 000 kr ink 25% moms

35h Diving deep 300h-program – 8 000 kr ink 25% moms.

Du som går denna obligatoriska modul i 300h-programmet har 20% rabatt (förutsatt att du går de 4 obligatoriska modulerna inom 4 år) 

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

19-23 juni

Plats:  Göteborg

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic Europa i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.