PEDAGOGIK

20h

& yoga

Pedagogik & yoga

20h

Under den här utbildningen kommer du få utrymme och guidning i att landa i vad du vill förmedla och vem du vill vara som yogalärare. Det är lätt att svepas med i ”vad alla andra gör” utan att stanna upp och reflektera över sin egen väg och längs vilken stig en vill guida andra. Här kommer du få de resurser som behövs för att förankra din egen personliga undervisningsstil och röst, få perspektiv på förmedling av kunskap, lärarens roll i att hålla space för deltagarna samt slipa din pedagogiska skicklighet.

Inför utbildningen tittar du på inspelade föreläsningar samt förbereder en yogasekvens. Under utbildningen kommer du att undervisa och både ge och få feedback.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Kvalificerar till

Ökat självförtroende som yogalärare. Efter genomförd och godkänd utbildning erhåller du 20h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en del av 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 20h på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbilding och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Tillgång till material på onlineplattform ingår. 

Investering 

5000 kr (ink 25% moms)

Anmälan är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

19-20 juni

Kl 9-17

Plats:  Göteborg

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.