top of page

FLYGANDE YOGA

30h

Lärarutbildning

Flygande yoga lärarutbildning

30h

Vill du utveckla relationen till din yoga och din kropp? Vill du kunna erbjuda unik PTundervisning som öppnar upp oändliga möjligheter för dina klienter oavsett vart de är i livet? Är du redo för att ge en grupp upplevelsen av att sväva viktlös? Då är det här utbildningen för dig.

 

Du kommer att få lära dig om: Säkerhet, Sekvensering/klassuppbyggnad, Assistering, PT undervisning, Parövningar och massage

Du kommer att få med dig: 3 färdiga sekvenser. En inverterad sekvens. En axelöppnande sekvens. En restorativ sekvens. Dessa sekvenser är mer än tillräckligt mycket material för att undervisa en hel termin eller mer. Högt säkerhetstänk. Flertal parövningar. Kunskap för att använda yogagungan i PT undervisning. Principer för aerial alignment. Gedigen övning i att skapa egna sekvenser.

Kursens uppbyggnad: Varje morgon startar med en klass ledd av Milla. Förmiddagen fortsätter med genomgång av klassiska yogaställningar, parövningar och massage i hammocken. Efter lunch jobbar kursdeltagarna i grupp eller enskilt med sekvensering, pt undervisning och assistering.

För att bli godkänd skall du närvara vid samtliga 30timmar. Slutföra alla övningar såväl hemuppgifter som de dagliga uppgifter som görs i par eller inför grupp. Visat förståelse för aerial alignment ur ett anatomiskt perspektiv. Agerat genom hela kursen med din egen och andras säkerhet i beaktande.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

Kvalificerar till

Att med högt säkerhetstänk undervisa flygande yoga på ett informativt vis.

30h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 30h (30h klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

Yogalärare, kroppsterapeut, PT eller liknande samt ett minimum av 10 timmar FLYoga.

Ett högt intresse för den egna och andras säkerhet och välmående.

Går du utbildningen som en del av 300h-programmet krävs att du har 200h grundutbildning och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. 

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual med kursens sekvenser ingår. 

Investering 

Investering: 10 000 kr (ink 25% moms) 

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

HT 2022

Tider: 

Mer info kommer snart

 

Plats:  Göteborg, TBA

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

bottom of page