top of page

EMBODIED

20h

Movement

Embodied Movement

20h

Vad är värdet av att känna sin kropp?

Inte bara från utsidan och genom den yttre formen men också från insidan och och vår inre form, vår inre linjering?

 

Under den här modulen kommer vi att helt flytta fokus in i kroppen. Genom somatiskt utforskande och yoga asana kommer vi att leka med upplevelsen av att vara en människa från insidan. Upplevelsen att vara en kropp i rörelse och stillhet.

 

Vi kommer också att prova att arbeta med upplevelsebaserad anatomi i rollen av yogalärare. Hur kan det vara ett verktyg som tar våra elever till en djupare upplevelse och större förståelse och acceptans för sig själva på mattan?

 

Modulen kommer att innehålla element av både egen praktik och reflektion och hur vi praktiskt kan väva in enkla övningar i vår undervisning för en större helhetsupplevelse på mattan.

Lärare

IMG_7436.jpg

Eleonore Stenqvist Wesén

Kvalificerar till

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 20h (20h klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbildning och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Ingen kurslitteratur.

Investering 

Investering: 5 000 kr (ink 25% moms) Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2022:

23-24 april

Tider: 

Mer information kommer snart

Plats: Purnima yoga, Ljungskile purnima.yoga

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

bottom of page