top of page
Krishna (or Devi) as Vishvarupa.jpg

Filosofi
 

40h

för yogalärare

Filosofi för yogalärare
40h

Har du utbildat dig till yogalärare men inte fått med dig tillräckligt mycket filosofi för att känna dig trygg i att undervisa mer än asana? Vill du bli skickligare på att inkorporera yogafilosofi i din undervisning? Då är det här vidareutbildningen för dig!

 

För att kunna förmedla på ett relevant och personligt vis måste du först ha kunskapen. Därför inleds utbildningen med att ge dig en djupgående förståelse för de olika filosofiska system (darsana) som samtida yoga inspireras av. Syftet är att få dig att reflektera kring vilket filosofiskt system du känner störst anknytning till och vill undervisa ifrån, samt vilka visdomskvaliteter och mytologiska karaktärer som intresserar och inspirerar dig. Sammantaget får du tillgång till 16 timmars förinspelat videomaterial som blandar filosofiska föreläsningar, mytologiskt berättande, asana, mantra, meditation, pedagogiska reflektionsövningar och stöd i din egen dagliga utövning (sadhana). 

 

Du studerar det förinspelade materialet på egen hand. Sedan ses vi för en helg där vi fördjupar oss ytterligare i filosofin och mytologin, men framför allt tränar pedagogisk skicklighet i uttryck. Hur finner du din "filosofiska röst" ?

Efter helgen kommer du att få skicka in en inspelning av en kort klass du förberett kring ett filosofiskt tema och få den utvärderad- allt för att stötta din utveckling som lärare.

Lärare

Porträttbild,_Tova.JPG

Tova Olsson

Kvalificerar till

Ökat självförtroende som yogalärare. Efter genomförd och godkänd utbildning erhåller du ett certifikat på 40h filosofi för yogalärare.

Deltar du i utbildningen som en del av 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 40h på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbilding och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Tillgång till material på onlineplattform ingår. 

Bok: Yoga och Tantra. Historia, filosofi och mytologi. Författare Tova Olsson (ingår ej)

Investering 

Investering: 7 900 kr (ink 25% moms) Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

19-20 februari

Tider: TBA

Plats:  TBA

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Knappen nedan tar dig till plattformen där dina förberedande onlinestudier sker. Vill du anmäla dig till utbildningen finns möjlighet till köp direkt på sidan.

bottom of page