7 CHAKRAN

20h

& annan energianatomi

7 chakran och annan energianatomi

20h

Du känner i din kärna att det finns något mer, något som du inte kan ta på. Lika verkligt som allt du kan beröra men fullständigt flyktigt och ogreppbart. Ändå så sann. Sann, ständigt närvarande och med upprepade bevis på sin existens.

 

Vill du veta mer om energin som brusar och vibrerar i våra olika lager av kropp?

Vill du lära dig om C.G. Jungs personlighetsteorier om våra chakran?

Vill du få en historisk inblick i vårt populära chakrasystem och en presentation av andra modeller?

 

Det här är en intensiv helg där vi kommer att varva teori, meditation och fysisk yogapraxis med andra kreativa uttrycksformer som somatisk utforskning, skrivande och måleri.

Det här är en resa för dig som inte skyr från att ifrågasätta och utforska. För dig som känner dig kallad, som inte räds att blicka inåt och gräva djupt och tveklöst med båda händer.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-53_edited.jpg

Milla Floryd

Kvalificerar till

Historiskt och praktiskt fördjupad kännedom om kroppens olika energisystem.

20h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i kursen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 20h (18h klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

Mångårig erfarenhet  av yogapraktik. Om du är intresserad av grundutbilning för att bli yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual ingår.

Investering 

Investering: 5 000 kr (ink 25% moms) Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2020:

21-23 augusti

Tider: 

fredag 16-20

lördag 9-18.30

söndag 9-16

Plats: WMY Teknologgatan Göteborg, www.wearmyyoga.se

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic Europa i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.