top of page

AYURVEDA

40h

& filosofi

Ayurveda & filosofi

40 h

I denna modul innehållande ayurveda och filosofi kommer du få fördjupa din kunskap om vatans mobilitet, pittans passion och kaphans stabilitet och hur dessa kan använda och sammanflätas i yogan. Du kommer få lära dig att se (genom att använda alla dina sinnen, inklusive det sjätte) hur doshorna tillsammans med fem element läran kan öppna dörrar för hur man kan förbättra obalanser som stress, utbrändhet, matsmältningsproblem, sömnlöshet, värk, etc. Vi kommer utforska livskraften prana, utstrålningen tejas och immunförsvaret ojas, kanalerna nadis, hjulen chakras och de fem koshorna samt deras roll i att stärka upp en individ inifrån och ut.

I filosofidelen kommer du att lära dig skillnader mellan olika yogiska/tantriska skolor, få en klarare bild av vad som är målet med en yoga-utövning, samt att inkorporera filosofi i yogaundervisning. Det blir en djupdykning in i den makalösa kropp av kunskap och metoder som kallas Kashmir Shaivism eller icke-dualistisk Saiva Tantra. Genom text-studier, filosofisk diskussion, meditation, rörelse, mantra och kreativa övningar lär vi oss att inte bara förstå, utan erfara traditionen. En tradition som lovar att befrielse/avslappning/tillfredställelse är möjlig genom just den här kroppen, just den här situationen, i just den här stunden!

Lärare

Porträttbild,_Tova.JPG

Tova Olsson

thumbnail_Anjali.jpg

Anjali Haryana

Kvalificerar till

Fördjupad historisk och praktisk kunskap inom ayurveda och filosofi.

Deltar du i utbildningen som en del av 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 40h på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbilding och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning.. Om du är intresserad av grundutbilning för yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual ingår.

Investering 

Investering: 7900 kr (ink 25% moms) 

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2022:

Tider: Mer information kommer snart

Plats: Online och TBA Göteborg

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

bottom of page