AYURVEDA

67h

Ayurveda, filosofi, chanting

Ayurveda, filosofi, chanting

67 h

I denna modul innehållande ayurveda, filosofi och chanting kommer du få fördjupa din kunskap om vatans mobilitet, pittans passion och kaphans stabilitet och hur dessa kan använda och sammanflätas i yogan. Du kommer få lära dig att se (genom att använda alla dina sinnen, inklusive det sjätte) hur doshorna tillsammans med fem element läran kan öppna dörrar för hur man kan förbättra obalanser som stress, utbrändhet, matsmältningsproblem, sömnlöshet, värk, etc. Vi kommer utforska livskraften prana, utstrålningen tejas och immunförsvaret ojas, kanalerna nadis, hjulen chakras och de fem koshorna samt deras roll i att stärka upp en individ inifrån och ut.

I filosofidelen kommer du att lära dig skillnader mellan olika yogiska/tantriska skolor, få en klarare bild av vad som är målet med en yoga-utövning, samt att inkorporera filosofi i yogaundervisning. Det blir en djupdykning in i den makalösa kropp av kunskap och metoder som kallas Kashmir Shaivism eller icke-dualistisk Saiva Tantra. Genom text-studier, filosofisk diskussion, meditation, rörelse, mantra och kreativa övningar lär vi oss att inte bara förstå, utan erfara traditionen. En tradition som lovar att befrielse/avslappning/tillfredställelse är möjlig genom just den här kroppen, just den här situationen, i just den här stunden!

Lärare

Porträttbild,_Tova.JPG

Tova Olsson

thumbnail_Anjali.jpg

Anjali Haryana

Fanny-14.jpg

Fanny Olsson

Kvalificerar till

Fördjupad historisk och praktisk kunskap inom ayurveda, filosofi och chanting.

Deltar du i utbildningen som en obligatorisk del av 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 67h (65h klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbilding och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning.. Om du är intresserad av grundutbilning för yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual ingår.

Investering 

Investering: 15 000 kr (ink 25% moms) 

Anmälning är bindande. Du som går 300h-programmet har 20% rabatt på denna obligatoriska modul. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

Under vårterminen. Datum kommer snart.

Tider: Mer information kommer snart

Plats: FLOW Yogastudio, Göteborg - www.studioflow.se

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic Europa i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.