top of page

AWAKEN THE BODY

60h

Fördjupningskurs

Awaken the body - fördjupningskurs 60h

Välkommen till en yogafördjupning, en resa genom ditt inre landskap. 

Genom att varva yoga och somatisk utforskning med meditation, kreativa övningar, reflektion och diskussioner kommer vi att röra oss genom våra lager av kropp. Allt för att fördjupa yogapraktiken genom att fördjupa den viktigaste relationen vi har i livet, men kanske också den mest eftersatta - relationen till oss själva.

Min förhoppning är att den här fördjupningen ska väcka förståelse och nyfikenhet för kroppen, ditt hem, och lusten att fortsätta utforska. 

Att kursen ska öppna för lyssnandet inåt så att du kan ge dig själv det du behöver, både på och av yogamattan. Intentionen från min sida är att skapa förutsättningar för dig att få en känsla för din inre linjering, en inre form som får informera och skapa den yttre istället för tvärt om. Yogaformerna som kommer att vara aktuella i undervisningen är hatha yoga inspirerad av Embodied Flow, Yinyoga och Restorative. 

Lärare

IMG_7436.jpg

Eleonore Stenqvist Wesén

Kvalificerar till

Fördjupad kunskap om vad yoga är för dig och somatisk kroppsuppfattning.

Förkunskaper 

Minst ett års aktivt utövande av yoga. Är du osäker på vad som räknas som aktivt utövande, kontakta oss gärna!

Obligatorisk kurslitteratur

Ingen kurslitteratur.

Investering 

Investering: 15 000 kr (ink 25% moms) 

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2022:

Tider: Mer information kommer snart

Plats: TBA

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv också några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.

bottom of page