AtletYoga™ 

15h

AtletYoga™ 

15h

AtletYoga™ är en yoga som fokuserar på och strävar efter att hitta en väg som mjukt möter belastningen från den idrott som vanligtvis utövas. Yogapositionerna är anpassade för idrottare, atleter och de som tränar mycket målinriktat. För individer som behöver få mer rörlighet, balans och andning för att öka prestation, minska skaderisken och effektivisera återhämtningen.

Under utbildningen kommer fokus att läggas på hur du som lärare skräddarsyr och anpassar pass utifrån olika idrotter och träningsformer. Vilken din roll som yogaförmedlare innebär i förhållande till andra tränare och träning. Samt genomgång av tänkt basutbud av passande yogapositioner med teknik i utförande, nyckelinstruktioner samt de vanligaste felen och enkla sätt att korrigera dessa.

Lärare

Stina.png

Stina Albihn

Kvalificerar till

Efter genomförd och godkänd utbildning får du ett diplom och rätt att använda namnet Atlet Yoga™ som ägs av Stina Albihn.

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 15h (15 klassrumstimmar) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbilding och minst ett års erfarenhet av regelbunden undervisning. Om du är intresserad av grundutbilning för yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual ingår.

Investering 

Investering: 6250 kr (ink 25% moms) 

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

Under hösttermin

Plats: Göteborg 

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i formuläret här på hemsidan. Skriv några rader om dig själv, din yogaresa och vad som lockar dig med att följa med oss på denna färd.