top of page

Återbetalningspolicy

Återbetalningspolicy

Enligt lagen har du som privatperson 14 dagar ångerrätt på din bokning hos oss. Detta gäller dock inte fritidstjänster, resor, retreat, eller event där näringsidkaren har tagit in externa tjänster. För resor kan din reseförsäkring dock gälla, kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på hur just ditt avtal ser ut.

När du anmäler dig till någon av våra workshops eller utbildningar har du som privatperson 14 dagar ångerrätt från det datum du fått din plats bekräftad, ej från och med det datum du betalat. Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten har du ingen ångerrätt. Om du mottagit bekräftelse för din plats, godkänner du att betala resten av din faktura i enlighet med gällande betalningsplan oavsett om du faktiskt deltar.

Vi gör endast återbetalningar mot läkarintyg. Anmälningsavgifter återbetalas ej.

Kurser och utbildningar online återbetalas ej. 

 

Går du vårt 300h program faktureras du för respektive utbildning, läs mer under Diving deep.

I det fall vi pga omständigheter utanför vår kontroll tvingas ställa in eller minska utbudet utgår ingen återbetalning. Detta gäller händelser som skäligen inte har kunnat förutses, undvikas eller övervinnas.

Livet blir inte alltid som vi tänkt oss men av rättvisa för alla gör vi inga undantag med återbetalning utanför ramarna ovan. Om du blir akut sjuk, kontakta oss så undersöker vi om det eventuellt finns utrymme för möjlighet att delta på annan undervisning. OBS, det är dock ingen garanti att du får annan utbildning eller workshop i ersättning/utbyte.

Vi lägger mycket tid och hjärta i det vi erbjuder och strävar efter att erbjuda det allra bästa för dig som deltar. Skulle problem eller brister upptäckas gör vi vad vi kan för att lösa problemet.

Du som anmäler dig ansvar ytterst för ditt deltagande och engagemang. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss.

 

Välkommen!

Kontakta oss
bottom of page