top of page

ASSISTERING

15h

För yogalärare

Assistering för yogalärare

15 h

Beröring kan vara helande och läkande. Beröring ger närvaro. Hjärnan, kroppen, sinnena – alla delar av dig mår bra av beröring och är i behov av det. På en yogaklass har vi möjlighet att ge just detta. Om vi gör det medvetet, grundligt, vet varför och med känsla för mottagaren. Assisteringar på en yogaklass kan vara tydliga fysiska beröringar och justeringar men också mer grundande och energigivande. De kan vara flödande och de kan vara stilla. De kan vara med din röst och med din närvaro. De kan ge en förstärkt upplevelse av vad du vill förmedla.


Beröringsinnehållet undervisas av hjärnforskaren Helena Backlund Wasling som nyss kommit ut med boken Närmare - om det livsviktiga i att röra vid varandra. Helena har flertalet gånger varit med på tv, radio och poddar och pratat om sin forskning.


Den här tvådagars-utbildningen riktar sig till dig som är yogalärare men inte riktigt hittat ditt sätt att assistera så att det känns tryggt och närvarande och/eller för dig som vill fräscha upp dina kunskaper i placering av exempelvis händer eller olika varianter av assisteringar samt få erfarenhetsutbyte med andra yogalärare. Det är också en tillvalsmodul i 300h-programmet.

Lärare

Johanna_Milla_Flow_web-61.jpg

Johanna Alvin

Svartvit_Närmare.jpeg

Helena Backlund Wasling

Kvalificerar till

15h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 15h på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

200h grundutbildning samt undervisat yoga aktivt i minst 1 år. Om du är intresserad av grundutbilning för yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

Specialutformad manual ingår.

Investering 

Investering:  4000 kr (ink 25% moms) 

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

Inställd på grund av rådande pandemi, återkommer senare

Begränsat antal platser (minst 6 anmälda för att utbildning ska genomföras)

Plats: Göteborg

Önskar du bo på hotell har vi samarbete med Scandic i Göteborg. Du får 15% rabatt på deras flexpris - kontakta oss för rabattkod.

Anmälan

Fyll i ansökningsformuläret. Skriv vilken/vilka utbildningar du gått tidigare och din relation till assisteringar. Svar tillbaka bekräftar din anmälan.

bottom of page